Bleskový MINI CAKE
Udělejte si pomalejší ráno. Není nad to, snídat jako v hotelu.
Tento mini cake vzládnete připravit i ráno. Příprava zabere max. 10 min.
40g ovesné mouky ( namleté ovesné vločky )
20g proteinového prášku - kupuji bez příchutě > myprotein. cz > tento
5g chia semínek
5g RAW kakaového prášku
lžička sody na peečení
lžička prášku do pečiva bez fosfátu BIO
150ml kefírového mléka
1/2 banánu
lžíce medu
kokosový olej na vymazání formy
maliny
bílý jogurt
strouhaný kokos
karob - mletý
Suroviny rozdělíme na suché a vlhké. Nejdříve odvážíme suché a promícháme, aby se kypřík dobře rozptýlil. Vedle odměříme vlhké, přidáme banán a rozmixuje do hladka. Spojíme do sebe, vytvoříme lité těsto. Abychom dodrželi vzhled malého dortu, použijeme i malou dortovou formu, já měla průměr 12cm. Formu vymažeme kokosovým olejem a nalijeme těsto. Pečeme na 200°C, 20min. Můžeme zkontrolovat špejlí. Vyndáme z formy a nazdobíme podle chuti. Já použila jogut, maliny, kokos a karob. Dobrou chuť.