Kinder mléčný řez
Vytvářejte už od dětství zdravé stravovací návyky. Dávejte přednost domácímu pečení a domácí výrobě oproti průmyslové zpracovaných výrobkům.
5 "šťastných" vajec
1/2 čokoládového pudinkového prášku (Amylon)
30g proteinového prášku - čokoládový, vanilkový
50g kokosové mouky
20g RAW kakaa (Goodie)
1/2 balíčku kypřícího prášku s vinným kamenem
50g kokosového oleje
50 ml vody
500g tučného tvarohu
150g ricotty
25g vanilkového proteinu
pár kapek Flavour drops
70% hořká čokoláda
strouhaný kokos
Oddělíme si žloutky od bílků. Z bílku se špetkou soli vyšleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s olejem a vodou. Stranou si odvážíme a připravíme všechny suché ingredience. K vyšlehaným žloutkům střídavě přisypáváme suchou směs a tuhý sníh. Vzniklé těsto nalijeme do formy (20x20cm) vystlané pečícím papírem. Pečeme na 180°C, cca. 10min. Po upečení necháme korpus vychladnout a podélně jej rozřízneme.
Mezitím si připravíme tvarohovou náplň. Společně smícháme tvaroh, ricottu, protein a sladidlo. Tvarohovou náplní natřeme jednu polovinu korpusu a přikryjeme druhou polovinou korpusu. Nakonec pocákáme rozpuštěnou čokoládou a posypeme strouhaným kokosem. Necháme přes noc v lednici, korpus nasaje náplň a změkne.