Ovesná kaše s broskví

22.06.2021

Toto není recept, ale spíše tip... Miluji broskve a tahle kombinace je mojí oblíbenou. Tudíž kaši umí udělat asi každý, a kdo náhodou neví jak na ní, aspon k něčemu bude tenhle recept.


80g ovesných vloček jemných

250ml rostlinného mléka podle chuti (použila jsem sójové s vanilkou)


2ks broskví

hrs kakaových bobů

V malém rendlíku krátce osmahneme ovesné vločky, ale pouze krátce, nesmí se spálit. Přilijeme mléko a za občasného míchání čekáme. Musí se tekutina trochu vyvařit a pak kaše zhoustne. Poté na dno skleniček vyskládáme nakrájené broskve. Broskve zalijeme kaší, kaše před vychladnutím bude i tak řídká ale ještě zhoustne. Na kaši dáme zbytek broskví a posypeme kakaovými boby.