Rýžová kaše se skořicovými hruškami
Zahřejte se s vůní podzimu. Připravte si teplou, podzimní kaši ke snídani a začněte den jinak. Skořice působí také na imunitu, což se v chřipkovém období hodí.
1 hruška
skořice, med
10g másla
instatní rýžová kaše - BIO
100-150ml rostlinného mléka - vanilkové
Začneme přípravou hrušek. Hrušky nejdříve očistíme, však neloupeme a následně nakrájíme na menší kostičky. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme podle chuti med, nakrájené hrušky a zasypeme skořicí. Chvilku opékáme do změknutí, hrušky by měly být na skus. Poté připravíme kaši. Mléko ohřejeme a postupně přisypáváme kaši. Do mléka přisypáváme kaši dokud konzistence nebude akorát, však počítejte, že po vychladnutí ještě trošku zhoustne. Ale i tak by kaše neměla být řídká jako mléko. Nakonec kaši nalijeme na dno misky a posypeme hruškami z pánve.