Slané

Polenta není zas tak nová. Každý umí udělat z polenty kaši. Však tentokrát použijeme polentovou kaši jako základ a ten poklademe špenátem, rajčaty, tuňákem a sýrem s česnekem.

Ryby patří ke zdraví. Jejich maso je plné prospešných tuků jako jsou omega-3. Na ryby nezapomínejte a ve svém jídelníčku, je mějte alespoň jednou týdně.

Lilek mnoho lidí nemusí, přesto se jedná o známou surovinu. Připravit proto lilek chutně, může dát pořádně zabrat. Zkuste to ale s mým receptem a uvidíte. :)

Tento recept se hodí jak v parném letní dni tak i v zimní. Jeho příprava není náročná, proto ho zvládne připravit každý.

Když nevíte co vařit, zkuste sláné palačinky. Neříkám palačinky nejsou nic dietního, však jednou za čas neuškodí. Navíc tyhle palačinky jsou z části z pohankové mouky a z vody.

Není špatné, zkusit neobvyklé chutě. Makrela je sice tučná ryba ale pro tělo velice přínosná. Pokud se však bojíte uzené ryby, zkuste jí třeba upéct, funguje to potom uplně stějně.

Palak je naše záchrana. Je rychlý, tudíž pokud nestíháte ideální. Navíc nikoho neurazíte a každý pochutná, to mi věřte. Pokud však nejíte tofu nebo chcete prostě změnu, dejte místo tofu jiný sýr na opekání či maso, pokrajené na malé kousky. Pravý Palak paneer je ze sýra paneer, tak můžete zkusit i ten.